fredag 2. mars 2012

Litt faglig innputt må til..


Økonomi er viktig, og å få oversikt over hverdagsøknonomien er ofte utfordrende og noe mange av oss jobber med til en hver tid. Det er ikke alltid like lett å få alle brikkene i det økonomiske puslespillet til å falle på plass. Å få barn endrer hvordan vi må forvalte pengene våre og de økonomiske utfordringene blir ofte fokusert mye på i hverdagen til mange av oss. Barn trenger mye, og det er ikke akkurat billig å ha barn i barnehage her i Norge, når man tenker på alt utstyret som trengs til en hver tid.. Dette er vel noe mange kan kjenne oss igjen i? Det er ikke bare, bare å dra på shopping mer, eller en helgetur til London, alt må planlegges på en helt annen måte enn før!


Vi har vært så heldige å få med oss Sparebank 1 som sponsor av landstreffet, og de bidrar med flotte t-shorter til hele gjengen. Men ikke nok med det! I tillegg kommer Vibeke, en representant fra banken, til lokalet på lørdag formidag, og sørger for litt nyttig informasjon om økonomi og sparing rettet mot oss småbarnsmødre. Vibeke kommer til å snakke om økonomiske utfordringer vi kan støte på i hverdagen i tillegg til at hun vil fokusere på viktige tema som sparing og forsikring til våre aller kjæreste og søte små og ikke minst pensjonssparing for oss mødrene.Vibeke kommer til å ha et spennende, underholdende og ikke minst nyttig foredrag for oss, og vi ønsker henne hjertelig velkommen!




Sparebank 1 SMN er en bank som har et mangfold av tjenester å tilby de har et stort produktspekter og dyktige rådgivere som kan sette seg inn i akkurat din situasjon og se hele økonomien i sammenheng og gi råd basert på det som er best for deg og din familie.
Om noen skulle trenge tips og råd når det kommer til økonomi er Sparebank 1 alltid behjelpelig!


Vi vil igjen takke Sparebank 1 for de flotte t-shortene og ønsker Vibeke velkommen til Bakke Gård!




4 kommentarer:

  1. Gleder meg til foredrag - håper på nyttige tips og fakta! :D

    SvarSlett
  2. Enig !!
    Alltid kjekt med litt insidertips !!!

    SvarSlett
  3. Dette blir et flott innslag!

    SvarSlett
  4. Med så mange fristende shoppingtilbud er det bra å ha litt økonomisk rådgivning i bånn ;-)
    metro

    SvarSlett

Vi blir superhappy for tilbakemelding :D